MENU

Zde se rodí skvělá vína...

Naše vína jsou vyráběna zásadně z našich hroznů

 

Obrázek produktu

Veltlínské zelené 2017

Suché 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 21º ČNM
Alkohol 12.5%
Kyseliny 5.8g
Zbytkový cukr 6g

Obrázek produktu

Müller Thurgau 2017

Suché 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 20º ČNM
Alkohol 12%
Kyseliny 6.1g
Zbytkový cukr 8g

Obrázek produktu

Tramín červený 2017

Polosuché 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 24º ČNM
Alkohol 13%
Kyseliny 5.3g
Zbytkový cukr 11.8g

Obrázek produktu

Hibernal 2017

Polosuché 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 24º ČNM
Alkohol 13%
Kyseliny 6g
Zbytkový cukr 11.9g

Obrázek produktu

Rulandské šedé delikates

Suché 2015, 2016, 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 23º ČNM
Alkohol 13%
Kyseliny 5g
Zbytkový cukr 6g

Obrázek produktu

Sauvignon 2017

Polosladké 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 22º ČNM
Alkohol 12%
Kyseliny 6g
Zbytkový cukr 18g

Obrázek produktu

Chardonnay 2017

Polosladké 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 23º ČNM
Alkohol 12%
Kyseliny 6g
Zbytkový cukr 27.5g

Obrázek produktu

Frankovka Rosé 2017

Polosuché 2017
Cukernatost hroznů při sklizni 21º ČNM
Alkohol 12%
Kyseliny 5.5g
Zbytkový cukr 10.5g

Obrázek produktu

Ryzlink rýnský

Polosuché 2016
Cukernatost hroznů při sklizni 22º ČNM
Alkohol 12.5%
Kyseliny 6.4g
Zbytkový cukr 9g
Číslo šarže 09/16

Obrázek produktu

Veltlínské zelené frizzante

Suché 2016
Alkohol 12%
Kyseliny 5.4g
Zbytkový cukr 16.6g

Obrázek produktu

Frankovka rosé frizzante

Suché 2016
Alkohol 11%
Kyseliny 6.1g
Zbytkový cukr 26.2g

Obrázek produktu

Rulandské modré

Suché 2015
Cukernatost hroznů při sklizni 23º ČNM
Alkohol 13%
Kyseliny 4.5g
Zbytkový cukr 0.1g
Číslo šarže 14/15

Obrázek produktu

Cabernet Sauvignon

Suché 2015
Cukernatost hroznů při sklizni 22º ČNM
Alkohol 12.5%
Kyseliny 4.9g
Zbytkový cukr 0.5g
Číslo šarže 15/15

Obrázek produktu

Roesler

Suché 2015
Cukernatost hroznů při sklizni 22º ČNM
Alkohol 12.5%
Kyseliny 4g
Zbytkový cukr 0.5g
Číslo šarže 12/15

Obrázek produktu

Regent

Suché 2015
Cukernatost hroznů při sklizni 22º ČNM
Alkohol 12.5%
Kyseliny 4.8g
Zbytkový cukr 0.8g
Číslo šarže 13/15

Kontakt

Marcel Lanžhotský

Kobylí 861  |  691 10 Kobylí  |  IČ: 63432196

e-mail: lanvin@email.cz  |  tel.: +420 604 15 17 37